Muziekopleidingen
AMV/Blokfluitles

Het vervolg op de muziekspeeltuin is: Algemene Muzikale Vorming. Deze cursus is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar die zich willen voorbereiden op het bespelen van een instrument. De kinderen maken hier, ook nog op speelse wijze, kennis met de theoretische beginselen van muziek, zoals ritmes en het notenschrift. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de blokfluit.
De amv/blokfluitlessen worden gehouden op woensdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur in gebouw Irene. De kosten bedragen 250,- per cursusjaar.

Muzieklessen

voor iedereen vanaf 8 jaar
Alle muziekopleidingen zijn individueel en worden in principe in Willemstad gehouden. Dag en tijd zijn per instrument verschillend.
Blaasinstrumenten:
Leren spelen op een instrument en gelijktijdig ook het notenschrift en de muziektheorie leren kennen. Elk blaasinstrument is mogelijk: denk aan klarinet, trompet, dwarsfluit, trombone. Instrumenten zijn in bruikleen te krijgen, zie harmonie. Deze lessen van 20 minuten per week zijn individueel. Een cursusjaar kost 300,-.

Slagwerk

Je kunt leren trommelen. 15 minuten les per week,
Kosten 250,- per lesjaar.
Wil je ook andere slaginstrumenten en ook melodisch slaginstrument, zoals een klokkenspel of xylofoon leren bespelen, dan krijg je 30 minuten les per week.
Kosten 350,- per cursusjaar.